Concept

Sa 30.10.2010 * 22:00
Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Niederlande

Line-Up:
Area 1:
- Alan Fitzpatrick
- Cari Lekebusch
- Joey Daniel
- Mauro Picotto
- DJ Remy
- Secret Cinema
- Steve Rachmad
- Warren Fellow
- Alex Under LIVE
- Pan-Pot LIVE

Area 2:
- A.Paul
- Bas Mooy
- Bold
- Dylan Drazen
- James Ruskin
- Marco Bailey
- Mike Drama
- Radial
- Regis
- Planetary Assault Systems LIVE

Area 3:
- Allard Drijfhout
- Boris Ross
- Egbert
- Hertz & Vibes
- Jeff Moore
- Justin Patti
- Peter Horrevorts
- Ramon Tapia
- Update

VVK: 42,50 Euro



Beschreibung zur Veranstaltung:
Techno groot in Ahoy
Al sinds het ontstaan van de Dance geldt techno als één van de meest constante en meest innoverende stromingen. Ongevoelig voor hypes en trends weet techno zichzelf telkens weer te vernieuwen. Techno leeft momenteel als nooit tevoren getuige het succes van grote festivals als Awakenings in Spaarnwoude waar meer dan 25.000 tech-bezoekers op af komen! Toch zijn omvangrijke evenementen voor deze muzieksoort schaars en met name de regio Rijnmond en ?het Nederland onder de grote rivieren? wordt nauwelijks bediend. Een handschoen die UDC Events in samenwerking met Black&White Bookings met veel liefde voor Techno oppakt. En hoe! Op 30 Oktober 2010 zal Ahoy Rotterdam omgebouwd worden tot een grote techno-tempel met een bijzondere mix van oude en nieuwe stijlen en onverwachte optredens van alleen het allerbeste uit de scene.

Start voorverkoop CONCEPT 20 juli a.s
CONCEPT in Ahoy zal bestaan uit twee areas. Area 1 zal in het teken staan van Techno, Tech House en Minimal. In Area 2 zal een unieke combinatie van Oldschool Techno en Tribal Techno te horen zijn. De kaart verkoop van CONCEPT start dinsdag 20 juli en de prijs van een ticket bedraagt ? 42,50 exclusief fee. Tickets zijn verkrijgbaar via www.udc.nl . Ook zijn de officiële tickets verkrijgbaar bij Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900 3001250), Paylogic (www.paylogictickets.nl / 0900 9000500), alle Primera winkels (www.primera.nl ) en de grotere Free Record Shops, postkantoren en VVV kantoren.

De volledige line-up en alle andere belangrijke info zal binnenkort bekend worden. Verwacht zeer verrassende en spectaculaire mededelingen dus houdt de site www.conceptparty.com de komende weken goed in de gaten!

Tickets: www.ticketmaster.nl/checkout/event.php?eventId=CO301010

Flyeransicht Groß: Vorderseite
Mehr Infos unter: http://www.conceptparty.com
Eintrag vom: 20.09.2010


iRepair Bremerhaven Skyscraper